Jury

Juryen som kårer Årets Sosiale Entreprenør er ny hvert år. Her kan du lese om årets jury.

Sissel Karlsen

Sissel Karlsen har lang fartstid i finansnæringen, hvorav 16 ar som leder for høykompetente mennesker og krevende kunder. Hun har vært Gavesjef i Sparebankstiftelsen DNB i 11 år. Sissel har hatt en bratt læringskurve i faget «frivillig sektor», men har etter hvert fått god innsikt i barn og unges fritidsaktiviteter og norsk kulturliv. Har lest vel 30.000 søknader om prosjekter innenfor friluftsliv, idrett, nærmiljø og kulturaktiviteter. I 11 ar har hun hatt daglige møter med gavesøkere, og målet er å realiserer stiftelsens ønske om å skape et samfunn med skapende, aktive og ansvarsbevisste mennesker.

Christian Ringnes

Christian Ringnes er hovedaksjonær og adm. dir. i to av Norges ledende eiendomsselskaper, Eiendomsspar og Victoria Eiendom. I 2003 åpnet han verdens eneste miniflaskemuseum, The Mini Bottle Gallary og i 2013 åpnet han skulptur- og kulturminneparken, Ekebergparken. Han er utdannet siviløkonom fra HEC Université de Lausanne og Harvard MBS. Ringnes har bl. a. mottatt utmerkelsene; årets Osloborger, utnevnt til Oslo-ambassadør, Bypatrioten samt St. Hallvard-medaljen.

Twitter: @ckjekk

Vibeke Hammer Madsen

Vibeke Hammer Madsen har vært administrerende direktør i Virke (tidligere HSH) siden september 2002. Madsen kom fra PA Consulting Group, som partner og ansvarlig for området ”People, Organisation & Change”, som inkluderte strategiutvikling, omstilling, synergi- og kostnadseffektivisering av virksomheter i Norden og utenfor. Før dette var Madsen direktør i Statoil Retail med ansvar for Business Support for Europa, samt ansvarlig for en rekke omstillingsprosjekter.

Twitter: @vibekehm

Johan H. Andresen

Johan H. Andresen er eier av Ferd og tok over som styreleder i oktober 2012 etter å ha sittet som konsernsjef i 14 år. Johan H. Andresen er leder av Etikkrådet, medlem av styret i Skandinaviska Enskilda Banken (SEB), Norwegian Microfinance Initiative, Ungt Entreprenørskap Norge og Junior Achievement Young Enterprise Europe.

Truls Nordby Johansen

Truls Nordby Johansen grunnla selskapet Gammel Nok i 2012. Truls har lang erfaring som grunder gjennom blant annet oppstart og utvikling av selskapet Friskmeldt AS (nå Vitale AS) gjennom 14 år. Truls har i tillegg en lang fotballkarriere bak seg, samt har styreerfaring fra Friskmeldt AS og Friskus Eiendom AS.