DiamondCare Norge AS

Selskapsfakta

  • Org.nr.:

    913279654

  • Kontaktperson:

    Robert Tostrup

DiamondCare Norge AS er en av fem nominerte til prisen Årets Sosiale Entreprenør 2016. I juryens begrunnelse heter det blant annet: «Potensialet for ytterligere sosial verdiskaping er stort, med smitteeffekt til virksomhetens kontakt med forhandlere i hele landet. Ungdom får en naturlig inngang til arbeidslivet, på et område de selv er opptatt av og motivert for.»

–  At juryen har valgt ut oss som en av fem nomimerte ser vi på som en stor anerkjennelse. Vi er veldig glade og stolte, sier daglig leder Robert Tostrup.

Hva er problemet?
Mange ungdommer faller utenfor skole og arbeidsliv, og får dermed ikke muligheten til å delta i samfunnet på lik linje med andre.

Hva er deres mål?
Å få ungdom mellom 18 og 35 år, som av ulike grunner har problemer med å få seg en ordinær jobb, ut i arbeid.

Hva gjør dere?
DiamondCare tilbyr sertifisering innen bilpleie til ungdommer mellom 18 og 35 år. Selskapet har agenturet på bilpleieprodukter fra Jewelultra i England, hvor hovedproduktet er Diamondbrite lakkbestkyttelse. Selskapet jobber kontinuerlig med å bygge opp et landsomfattende nettverk av forhandlere og har i dag rundt 154 forhandlere fra Farsund i sør til Hammerfest i nord.

Sertifiseringen tar seks måneder. Etter endt opplæring får ungdommene mulighet for å jobbe, enten hos DiamondCare Norge AS, eller hos andre bilforhandlere og bilpleiefirmaer rundt i hele Norge.

Hva er nytt med denne løsningen?
Fra tidligere finnes ikke faglig opplæring av bilpleiere på samme måte som DiamondCare Norge AS tilbyr det.

Tekst: Irina Lee